Què fem

IOstudio és un espai d’entrenament personal que treballa amb una visió holística, on s’utilitzen tècniques d’entrenament d’avantguarda i teràpies complementàries.

Què fem No hi ha activitats en aquesta categoria.

Sotscategories

  • Entrenament Personal

    Des d’Iostudio oferim sessions d’entrenament adaptades a les necessitats de cada persona amb programes específics. La nostra missió és guiar-te i motivar-te per que puguis aconseguir els teus objectius.  La durada de les sessions és d’una hora però també oferim sessions més curtes i intenses de 30 i 40 minut que s'ajustin a la teva disponibilitat i necessitats.

  • Teràpies Alternatives

    La nostra visió holística de la persona ens ha portat a integrar l’activitat física amb les teràpies complementàries. Ens recolzarem en la Medicina Tradicional Xinesa per poder diagnosticar en base als diferents símptomes i ens aproparem el més possible a les causa original del problema fent servir teràpies com el Shiatsu, la Kinesiologia holística i el Biomagnetisme.

  • Gent Gran a domicili

    Servei a domicili per a persones amb dificultats de desplaçament, que han de fer recuperació un cop ha acabat el postoperatori o després d'un trauma, caiguda, ictus, convalescència ...