Entrenament Personal

Des d’Iostudio oferim sessions d’entrenament adaptades a les necessitats de cada persona amb programes específics. La nostra missió és guiar-te i motivar-te per que puguis aconseguir els teus objectius.  La durada de les sessions és d’una hora però també oferim sessions més ...

Des d’Iostudio oferim sessions d’entrenament adaptades a les necessitats de cada persona amb programes específics. La nostra missió és guiar-te i motivar-te per que puguis aconseguir els teus objectius.  La durada de les sessions és d’una hora però també oferim sessions més curtes i intenses de 30 i 40 minut que s'ajustin a la teva disponibilitat i necessitats.

Més

Entrenament Personal No hi ha activitats en aquesta categoria.

Sotscategories

  • Programes...

    Els nostres programes d’entrenament van orientats a persones de totes les edats i condicions. El primer que fem és una valoració inicial que ens ajudarà a orientar a la persona cap el programa d’entrenament més adequat i a preparar-se per començar amb un mínim de condicions. Depenent de cada cas farem servir diferents tipus d’eines tant de treball muscular com cardiovascular i realitzarem progressions d’exercicis amb diferents tipus de resistències (manual, elàstica, inercial). 

  • Activació Muscular

    L'Activació Muscular ofereix una nova visió en la valoració i tractament de les disfuncions musculars i articulars. Es tracta d'una tècnica de palpació realitzada a la llitera a través de la qual reajustem el sistema neuromuscular. Gracies a l'Activació Muscular, optimitzem el nostre control reflexe sobre els músculs, aconseguint  un millor rang articular i un augment de la força muscular.