Assessorament personal

Assessorament personal

El servei d'atenció a client personalitzat és una cosa que està implícit en la nostra filosofia d'empresa. Ja sigui en una primera consulta, o com seguiment dels entrenaments i tractaments que duem a terme amb tu de forma habitual, posem a la teva disposició la possibilitat de fer un contacte on line per donar-te suport i ...

Assessorament personal

El servei d'atenció a client personalitzat és una cosa que està implícit en la nostra filosofia d'empresa. Ja sigui en una primera consulta, o com seguiment dels entrenaments i tractaments que duem a terme amb tu de forma habitual, posem a la teva disposició la possibilitat de fer un contacte on line per donar-te suport i ajudar-te a aconseguir els teus objectius.

Més

Assessorament personal No hi ha activitats en aquesta categoria.

Sotscategories

 • Consulta puntual

  Consulta puntual

  Aquest servei va ditigit tant per a clients habituals com per a primeres visites.

  En el primer contacte amb la persona interessada realitzarem una entrevista amb l'objectiu de recollir el seu historial i d'aquesta manera conêixer les seves necessitats particulars. En base a aquesta informació farem una valoració elaborarem una sêrie de pautes i recomanacions per a poder trasctar cada cas en concret.

  En el cas dels clients habituals, la finalitat és facilitar un canal de comunicació per a revisar els tractaments o els entrenaments que están realitzant habitualment amb nosaltres o per a qualsevol dubte que tinguin al respecte.

  El temps de la sessió s’ajustarà a les necessitats de la persona.

  Les consultes es faran per mitjà de videoconferència, sempre amb cita previa a través dels nostres telèfons, watsap o página web.